Avanto

Avanto Raision Haadenniemessä

  • Työt tehdään Turun seudulla Raisiossa osoitteessa Tuotekatu 3, Talli 31. Kiveniskemän korjaus tuulilasista tulisi se korjauttaa ajoissa ennen sen ollessa liian myöhäistä. Halkeamat voivat laajeta nopeasti esimerkiksi lämpötilan vaihtelusta johtuen ja lasista voi tulla korjauskelvoton. Kun vaurio syntyy se tulisi peittää välittömästi teipillä ja korjauttaa niin pian kuin mahdollista. Näin estetään  iskemään tai halkeamaan lian ja kosteuden pääsy. Älä yritä pestä vauriota millään tavoin, sillä vaurioon päässyt lasinpesuneste tai lika voi aiheuttaa ongelmia: puhdas vaurio on aina helpompi korjata kuin likainen ja näin myös lopputulos on yleensä parempi. Korjauskustannukset jäävät murto-osaan uuden tuulilasin hankintaan ja asennukseen verrattuna. 

 

  • Työmenetelmänä käytämme Esprit - korjaussarjaa. Aluksi kiveniskemän keskeltä porataan pieni määrä lasia pois, joka poistaa likaa ja mahdollistaa täyttöaineen (korjaushartsin) tunkeutumisen iskemään. Työn suoritus kestää vauriosta riippuen noin 20 – 60 minuuttia. Kesäaikaan on mahdollista suorittaa korjauksia myös asiakkaan omissa tiloissa.

 

  • Kiveiskemien ja pienten halkeamien korjaus voi olla tuulilasivakuutetuille asiakkaille ilmaista riippuen asiakkaan vakuutusyhtiöstä, ja myös bonuksesi säilyvät.

 

  • Lasinkorjausasioissa ota yhteyttä: 044 3636 130 - Aleksi Puurunen