Veneet ja Jetit

Onko veneessäsi alitehoinen moottori? Hyvin useat meridieselit voidaan päivittää uusille teholukemille. Monet valmistajat tekevät saman mallisarjan moottoreita eri tehoversioilla. Useasti mallisarjan eri tehoverion moottoreissa ei ole muuta eroa kuin ohjelma, eli varsinkin mallisarjan matalatehoisimmissa moottoreissa on reilusti varaa kasvattaa tehoa. Veneiden optimoinnissa on otettava huomioon, että monesti ei pelkkä tehonlisäys riitä, vaan teho on saatava myös siirtymään veteen eli se voi edellyttää myös potkureiden päivitystä.

Ohjelmoitavissa on mm:
Caterpillar marine
Cummins
Volvo Penta
Yanmar
Mercruiser
jne.

Hajosiko Volvo Pentan moottorinohjausyksikkö? Volvo Penta EDC17 CP22 Ecut näyttää olevan suhteellisen herkkiä vaurioitumaan. Uusi moottorinohjausyksikkö maksaa Volvolla 2500-3000€. Meiltä löytyy vaihtoehtona käytetty moottorinohjausyksikkö puoleen hintaan ja vuoden takuulla. Tarvitsemme alkuperäisen yksikön, josta siirrämme tiedot varaosa-Ecuun ja kaikki toimii ilman erillisiä koodauksia, kun varaosa-Ecun asentaa paikoilleen.

Myös ahdetut vesijetit voidaan optimoida.

Meiltä löytyy diagnostiikkalaitteet, joilla voimme tehdä vikadiagnostiikkaa niin vesijetteihin kuin veneisiin. Esim Suzuki, Yamaha, Mercury, Mercruiser, Honda, Volvo Penta jne sisä- ja ulkoperiin, sekä Kawasaki, Yamaha, Seadoo yms vesijetteihin.

Vesijetit:
- SEADOO Huoltojen kuittaukset
- SEADOO Ahdinhuoltojen kuittaukset
- SEADOO Vikadiagnostiikka, kuittaukset ja livedata
- SEADOO Sovitukset, esim Kaasuläppä
- SEADOO pystymme ohjelmoimaan uusia virta-avamia tai muuttamaan avainten käyttötarkoituksen (täysiteho, harjoittelu, vuokrakäyttö)
- SEADOO varastossa uusia D.E.S.S. avaimia 
- SEADOO yksiköiden vaihdot esim. moottorinohjausyksikkö tai mittaristo
- SEADOO tuntilukeman säätö. Esim jos vaihdettu mittaristo on enemmän ajetusta yksilöstä
- SEADOO Spark tehokonversio 60hp -> 90hp ->110hp. 60hp version muutos ->90hp, 250€ sis alv. 110hevosvoimaan 440€ sis alv
- KAWASAKI Huoltojen kuittaukset
- KAWASAKI Ahdinhuoltojen kuittaukset
- KAWASAKI Vikadiagnostiikka, kuittaukset ja livedata
- KAWASAKI Sovitukset, esim Kaasuläppä
- KAWASAKI pystymme ohjelmoimaan uusia virta-avamia tai muuttamaan avainten käyttötarkoituksen (täysiteho, harjoittelu, vuokrakäyttö).
- Vikadiagnostiikkaa, kuittauksia jne myös Yamaha, Polaris ja Honda

Veneet:

Vikadiagnostiikkaa ja livedataa yms Suzuki, Yamaha, Mercury, Mercruiser, Honda, Volvo Penta jne